Activiteiten

in het Vechtdal

Op zoek naar een locatie voor een salesmeeting, heisessie of teambuilding evenement? Wij organiseren het graag voor u. Heeft u interesse neem gerust contact met ons op, het is van maandag tot vrijdag ook mogelijk om voor 1 of 2 nachten te reserveren. 

Onderstaand een aantal suggesties en ideeën, uiteraard kan het ook op maat voor u worden ingevuld. 

 

BBQ
Heerlijk BBQ'en op het terras van de groepsaccommodatie? Dat kan! Wij bieden u via een volledig verzorgd BBQ pakket aan via cateraar Dirk Wennemars. 
Klik hier voor verdere informatie.

Via ons kunt u een grote BBQ incl. gastank huren voor € 25,00 per verblijf. Daarnaast vragen wij een borg van € 50,00 die u terugontvangt als de BBQ weer schoon wordt teruggebracht. 


Fust bier
De bar in de accommodatie geschikt over een échte tap, wij zorgen op verzoek voor dat er een fust bier voor u klaarstaat.  Fust Heineken bier à 30 liter voor € 135,-


Pluspakket 
Bedlinnen, opgemaakt bed, handdoeken set, bad- en doucheset van € 22,50 voor € 17,50
Bij ieder 4e pluspakket een gratis keukendoeken set.


Overige zaken

  • Whiteboard incl. markers etc. € 25 p/d. en iedere vervolg dag € 12,50
  • Smartboard € 250 p/d. en iedere vervolg dag € 150
  • Flipover incl. markers etc. € 15 euro p.d. en iedere vervolg dag € 7,50
  • Beveiligd wifinetwerk met een VPN verbinding € 50 per gehuurde periode
  • Standaard wifinetwerk is gratis


ACTIVITEITEN 
Hiawatha Actief organiseert leuke uitjes in Dalfsen en Zwolle

Met z’n allen op stap met de lelijke eendjes, toeren op een E-Chopper of lekker SupaGolf spelen. Handboogschieten, The Battle of Wie is de Mol? Er is voor elk wat wils.

Wil je lekker varen op de Vecht? Kies dan voor elektrische sloepen, (reuzen)kano’s, sups, partyboot De Vechtvaarder of de authentieke Vechtzomp. Populair is de kanotocht van Vilsteren naar Dalfsen, waarbij je lekker met de stroom peddelt en onderweg kunt zwemmen bij leuke strandjes. Voor de heenweg n\aar het startpunt kies je uit een fiets, kickbike of een mooie wandeling, waarbij je onderweg de uitkijktoren beklimt. Vechtdal op haar best! Klik hier voor meer informatie. 

Of wat dacht u van een tochtje met de huifkar georganiseerd door 't Belsenspan, een organisatie die uitsluitend werkt met Belgische trekpaarden. Klik hier voor meer informatie. 


Voorwaarden

  • Op maandag is de aankomsttijd altijd 12:00 uur en kunt u direct gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes. De slaapkamers zijn - in verband met de schoonmaak - beschikbaar vanaf 16:00 uur.
  • Bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag kunt u vanaf 9:00 uur gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes.
  • Bij vertrek op dinsdag, woensdag of donderdag kunt u t/m 17:00 uur gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes.
  • Bij vertrek op vrijdag kunt u t/m 10:00 uur gebruik van de accommodatie.
  • In overleg zijn de aankomst en vertrektijden bespreekbaar.

 

3

 

12847