Faciliteiten

Deze ruime groepsaccommodatie is voorzien van een ruime woonkamer met bar, een grote keuken, 10 slaapkamers en 10 badkamers. Een heerlijke plek op slechts 10 minuten van Dalfsen en 15 minuten met de auto van Zwolle. 
Bent u met meer dan 25 personen? Er is ook altijd nog een mogelijkheid om 1 of 2 extra bungalows bij te huren. De gezamenlijke ruimte is groot genoeg. 

 
Broodjes service
Begin elke dag met heerlijk vers brood. Bij aankomst ontvangt u van ons een broodjesbestellijst welke u tot 16.30 uur bij de receptie of bij de snackbar kunt inleveren. Uw bestelling kunt u vanaf 09.00 uur 's ochtends ophalen bij de receptie. 
De bakker bezorgt niet op zon- en feestdagen.


BBQ
Via de receptie van Buitenplaats Gerner is het mogelijk een BBQ te reserveren. 

MIVA
Gerner Groepsaccommodatie is volledig gelijkvloers en beschikt over een MIVA kamer met een volledig aangepaste badkamer.

Fietsen 
Wilt u fietsen gebruiken tijdens uw verblijf? Dat kan! Laat het ons tijdig weten dan zorgen we dat er voldoende fietsen, E-bikes,.. beschikbaar zijn. 

Gratis WiFi
U beschikt over gratis WiFi. 


Gerner App
Via de appstore of de playstore kunt u de Gerner App downloaden. In deze app vindt u uitgebreide informatie over de omgeving en het park. Maar u kunt ook uw broodjes bestellen via deze app.


Sportschool en sportveld
In de groepsaccommodatie staan diverse familiespellen, daarnaast zit er naast de accommodatie een sportschool en een sportveldje met een goal. Ook zit er bij de accommodatie een grasveld, waar u spelletjes kunt organiseren.


Sportteams
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is het een ideale locatie voor (semi) professionele sportclubs om een trainingsweek/ weekend te organsiren en daarbij gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Sportschool Kontrast. 

 

Tips voor activiteiten in de omgeving
In de omgeving is van alles doen, klik hier voor inspiratie.

Alvast een aantal suggesties:
* Hiawatha Actief
* Boerengolf
* Bakkerijmuseum in Hattem
* Wildlands Emmen

 

Wasserette
Tijdens uw verblijf in Groepsaccommodatie Gerner kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de wasserette.

De wasserette vindt u rechts naast de ingang van de receptie. Er zijn zowel was- als droogmachines aanwezig. Indien u gebruik wenst te maken van deze faciliteit, dient u een was- en/of droogmunt te halen bij de receptie. In het parkwinkeltje is tevens waspoeder verkrijgbaar.


Zakelijk op pad
Zoekt u een locatie waar u rustig kunt praten zonder gestoord te worden? Maar waar ook gelegenheid is leuke buitenactiviteiten te organiseren? 

De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Een keer rustig brainstormen over de toekomst van uw bedrijf? Een workshop? Teambuilding?  Alles is mogelijk. 

Manege
12824