Activiteiten

in het Vechtdal

Arrangementen

Op zoek naar een locatie voor een salesmeeting, heisessie of teambuilding evenement? Wij organiseren het graag voor u. Onderstaand een aantal suggesties en ideeën, uiteraard kan het ook op maat voor u worden ingevuld. 


BBQ
Wilt u BBQ-en? Dat kan wij verhuren een grote BBQ incl. gastank voor € 25,00 per verblijf. Daarnaast vragen wij een borg van € 50,00 die u terugontvangt als de BBQ weer schoon wordt teruggebracht. 

Heerlijk BBQ'en op het terras van de groepsaccommodatie? Dat kan! Wij bieden u een volledig verzorgd BBQ pakket aan via cateraar Dirk Wennemars. Klik hier voor verdere informatie.


Fust bier
De bar in de accommodatie geschikt over een échte tap, wij zorgen er op verzoek voor dat er een fust bier voor u klaarstaat.  Fust Heineken bier à 30 liter voor € 140,- (het is niet mogelijk zelf een fust mee te nemen, ivm het aansluiten)


Pluspakket 
Bedlinnen, opgemaakt bed, handdoeken set, bad- en doucheset van € 22,50 voor € 17,50.
Bij ieder 4e pluspakket een gratis keukendoeken set.

 

Activiteiten
Hiawatha Actief organiseert leuke uitjes in Dalfsen en Zwolle

Met z’n allen op stap met de lelijke eendjes, toeren op een E-Chopper of lekker SupaGolf spelen. Handboogschieten, The Battle of Wie is de Mol? Er is voor elk wat wils. 

Wil je lekker varen op de Vecht? Kies dan voor elektrische sloepen, (reuzen)kano’s, sups, partyboot De Vechtvaarder of de authentieke Vechtzomp. Populair is de kanotocht van Vilsteren naar Dalfsen, waarbij je lekker met de stroom peddelt en onderweg kunt zwemmen bij leuke strandjes. Voor de heenweg n\aar het startpunt kies je uit een fiets, kickbike of een mooie wandeling, waarbij je onderweg de uitkijktoren beklimt. Vechtdal op haar best! Klik hier voor inspiratie en meer informatie. 

 

Op het terrein van de groepsaccommodatie bevindt zich ook een sportschool, ideaal voor individueel sporten of het organiseren van een sportieve activiteit. Klik hier voor meer informatie. 

Of wat dacht u van een tochtje met de huifkar georganiseerd door 't Belsenspan, een organisatie die uitsluitend werkt met Belgische trekpaarden. Klik hier voor meer informatie. 

Andere vragen of wensen? Stel ze gerust! via reserveringen@gerner.nl of bel: 085 - 0160 190

3

Andere vragen of wensen? Stel ze gerust! via reserveringen@gerner.nl of bel: 085 - 0160 190

12842